Koninklijke Denderbond Ninove

Koninklijke Denderbond Ninove

Waarom deze site?

Hier vinden jullie steeds het laatste nieuws en info betreffende onze maatschappij,het bestuur,speelomtrekken,vluchtwaarborgen en beknopte reportages van de afgelopen vluchten.

Verbroederingscompetitie 2016

Belangrijke Info !!Posted by Coppens Freddy 02 Jul, 2016 01:03:35
Met Barcelona en Libourne oude en jaarse voor de deur gaat de verbroederingscompetitie tussen onze 4 maatschappijen in een cruciale fase. Na 6 fond- en zware fondvluchten neemt Olijftak Maaseik de leiding met 68 punten en spelen ze Denderbond Ninove met 61 punten reeds op een ruime achterstand. Fondclub Steenbrugge en Union Gistel geven elkaar geen duimbreed toe en zitten ons met beiden 60 punten kort op de hielen. We moeten wel toegeven dat deze beide verenigingen een serieuse handicap hebben tegenover Olijftak Maaseik en Denderbond Ninove omdat ze de vluchten uit Valence en Montelimar niet inkorven, maar dit heeft als voordeel dat het tot het einde spannend zal blijven.
Het individueel klassement wordt aangevoerd door 2 liefhebbers van Fondclub Steenbrugge, Mortier Hendrik staat aan de leiding met 10 punten, gevolgd door de combinatie Boddaert W-M-J-F met 9 punten, Haelderman Fiel van Olijftak Maaseik verdedigt zich kranig en nestelt zich op de 3de plaats met 7 punten samen met de individuele overwinnaar 2015, Van Herzeele Daniel die zijn titel niet zonder slag of stoot wil afgeven. Dan volgen 5 liefhebbers die tot nu toe 6 punten voor hun maatschappij wisten te scoren, Peiren Noel en Dewulf Gaston voor Union Gistel, De Schrijver Eric en Van Sande Camiel voor Denderbond Ninove en Latruwe Gerard voor Fondclub Steenbrugge. Dat het een spannende strijd gaat worden de volgende weken kunnen we reeds raden en op enkele wedstrijden kan er veel veranderen en kunnen enkele outsiders zich plots manifesteren. Hieronder kunnen jullie de voorlopige tussenstand tot en met Montelimar en het reglement 2016 raadplegen. Succes en veel plezier aan allen op de volgende vluchten !!!!!!!

  • Comments(0)//blog.koninklijkedenderbondninove.be/#post202