Koninklijke Denderbond Ninove

Koninklijke Denderbond Ninove

Waarom deze site?

Hier vinden jullie steeds het laatste nieuws en info betreffende onze maatschappij,het bestuur,speelomtrekken,vluchtwaarborgen en beknopte reportages van de afgelopen vluchten.

Eindstand Verbroederingscompetitie

Belangrijke Info !!Posted by Coppens Freddy 14 Aug, 2016 18:16:00


Het fondseizoen 2016 is weeral voorbij en ook de Verbroederingscompetitie 2016, tussen Olijftak Maaseik, Fondclub Steenbrugge, Union Gistel en Kon.Denderbond Ninove is gestreden.

De winnaar van de Wisselbeker Toulet-Van Bael 2016, Fondclub Steenbrugge (242p) stak er dit seizoen met kop en schouders bovenuit en levert het ganse podium voor de individuele competitie af met Mortier Hendrik (24p) als grote triomfator, gevolgd door Latruwe Gerard (20p) op plaats 2 en Norman Nicolas & Filip (19p) op de 3de plaats. Union Gistel (212p) nestelt zich op plaats 2, waar Pollin Marc & Geert (19p) net naast een podiumplaats grijpen en Peiren Noel (17p) zich als 6de plaatst in het eindklassement. Als 3de eindigt Kon.denderbond Ninove (205p) waar 2 liefhebbers er in slagen een top-10 plaats te bemachtigen, de individuele winnaar 2015, Van Herzele Daniel eindigt met 18p op de 5de plaats en Van Geet Frans (16p) rondt zijn schitterend seizoen af met een 10de plaats. Olijftak Maaseik (180p) eindigt op de 4de plaats en plaatsen eveneens 2 liefhebbers in de top-10 van het eindklassement, De Gelissen Gebroeders en Haelderman Fiel behalen elk 17p en behalen een prachtige 7de en 8ste plaats in deze prachtige verbroederingscompetitie waar topliefhebbers van uiterst oost tot uiterst west, zonder schroom, de degens met elkaar kruisen.

Een korte analyse toont aan dat alle liefhebbers kans hebben punten te scoren voor hun vereniging. In totaal scoren maar liefst 143 verschillende liefhebbers punten. Voor Fondclub Steenbrugge scoren 29 liefhebbers punten voor hun club. Voor Union Gistel scoren maar liefst 44 liefhebbers punten. Voor kon.Denderbond Ninove zorgen 37 verschillende liefhebbers voor de punten en voor Olijftak Maaseik zijn het 33 liefhebbers die punten konden sprokkelen.

Alvorens deze korte reportage te eindigen wil ik even de sponsors van deze volledig op vriendschap gebaseerde competitie in de schijnwerpers plaatsen en hen nogmaals hartelijk te bedanken voor hun bijdrage tot het slagen van dit initiatief.

De Wisselbeker werd geschonken door de firma Toulet-Van Bael
De 1ste prijs, een gratis deelname aan de Golden Race Algarve ter waarde van 500€, gewonnen door Mortier Hendrik.
De 2de prijs, een gratis deelname aan Derby Arona Tenerife ter waarde van 220€, gewonnen door Latruwe Gerard.
De 3de prijs, een waardebon van 100€ geschonken door de firma Leyen Paloma, gewonnen door Norman Nicolas & Filip.
Derby Brod Croatie schenkt 4 gratis deelnames, elk ter waarde van 55€, aan de 1ste liefhebber van elke deelnemende maatschappij, die nog geen prijs won in het generaal eindklassement, voor Fondclub Steenbrugge is dit Bodaert W-M-J-F, voor Union Gistel is dit Pollin Marc & Geert, voor Denderbond Ninove is dit Van Herzele Daniel en voor Olijftak Maaseik is dit De Gelissen Gebroeders.

Een dikke proficiat aan de winnaars en alle deelnemende liefhebbers .

Freddy.  • Comments(0)//blog.koninklijkedenderbondninove.be/#post204